Kontaktinformasjon, bruksbetingelser og juridiske detaljer

Dette nettstedet inneholder informasjon og produkter levert av

Ansvarsfraskrivelse

1. Innhold
Forfatteren forbeholder seg retten til ikke å være ansvarlig for aktualiteten, korrektheten, fullstendigheten eller kvaliteten på den oppgitte informasjonen. Ansvarskrav om skader forårsaket av bruk av all informasjon som er gitt, inkludert all slags informasjon som er ufullstendig eller uriktig, vil derfor bli avvist.
Alle tilbud er ikke-bindende og uten forpliktelse. Deler av sidene eller den komplette publikasjonen, inkludert alle tilbud og informasjon, kan bli utvidet, endret eller delvis eller helt slettet av forfatteren uten separat kunngjøring.

2. Henvisninger og lenker
Forfatteren er ikke ansvarlig for innhold som er lenket til eller henvist til fra sidene sine - med mindre han har full kunnskap om ulovlig innhold og ville være i stand til å forhindre at besøkende på nettstedet hans kan se disse sidene. Hvis det oppstår skade ved bruk av informasjon presentert der, er det bare forfatteren av de respektive sidene som kan være ansvarlig, ikke den som har lenket til disse sidene. Videre er forfatteren ikke ansvarlig for innlegg eller meldinger som er publisert av brukere av diskusjonsfora, gjestebøker eller mailinglister på siden hans.

3. Opphavsrett
Forfatteren hadde til hensikt å ikke bruke noe opphavsrettsbeskyttet materiale til publikasjonen eller, hvis ikke mulig, for å indikere copyrighten til det respektive objektet.
Opphavsretten til alt materiale laget av forfatteren er forbeholdt. Enhver duplisering eller bruk av gjenstander som diagrammer, lyder eller tekster i andre elektroniske eller trykte publikasjoner er ikke tillatt uten forfatterens samtykke.

4. Personvern
Hvis muligheten for inntasting av personlige eller forretningsdata (e-postadresser, navn, adresser) blir gitt, skjer innspillet av disse dataene frivillig. Bruk og betaling av alle tilbudte tjenester er tillatt - hvis og så langt teknisk mulig og rimelig - uten spesifikasjon av noen personopplysninger eller under spesifikasjon av anonymiserte data eller et alias. Bruk av publiserte postadresser, telefonnummer- eller faksnumre og e-postadresser til markedsføringsformål er forbudt, lovbrytere som sender uønskede spammeldinger blir straffet.

5. Google Analytics
Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruker "informasjonskapsler", som er tekstfiler som er plassert på datamaskinen din, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) vil bli overført til og lagret av Google på servere i USA. I tilfelle aktivering av IP-anonymiseringen vil Google avkutte / anonymisere den siste oktetten av IP-adressen for EU-landene, så vel som for andre parter i avtalen om Det europeiske økonomiske området. Bare unntaksvis blir hele IP-adressen sendt til og forkortet av Google-servere i USA. På vegne av nettstedleverandøren vil Google bruke denne informasjonen med det formål å evaluere din bruk av nettstedet, sammenstille rapporter om nettstedaktivitet for nettstedoperatører og tilby andre tjenester relatert til nettstedaktivitet og internettbruk til nettstedleverandøren. Google vil ikke knytte IP-adressen din til andre data som Google har. Du kan nekte bruk av informasjonskapsler ved å velge de riktige innstillingene i nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du gjør dette, kan det hende at du ikke kan bruke full funksjonalitet på dette nettstedet. Videre kan du forhindre Googles innsamling og bruk av data (informasjonskapsler og IP-adresse) ved å laste ned og installere nettleser-plugin-modulen tilgjengelig under https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Ytterligere informasjon om vilkår og betingelser for bruk og personvern av data finner du på https://www.google.com/analytics/terms/us.html.
Vær oppmerksom på at Google Analytics-koden på dette nettstedet er supplert med "gat._anonymizeIp ();" for å sikre en anonymisert samling av IP-adresser (såkalt IP-maskering).

6. Reklame
Noen av våre annonseringspartnere kan bruke informasjonskapsler og nettlesere på nettstedet vårt.
Disse tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologi i sine respektive annonser og lenker som vises på normanbauer.com og som sendes direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Andre teknologier (for eksempel informasjonskapsler, JavaScript eller nettlesere) kan også brukes av nettstedets tredjeparts annonsenettverk for å måle effektiviteten til annonseringskampanjene deres og / eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettstedet.
normanbauer.com har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.
Google bruker som tredjepartsleverandør informasjonskapsler for å vise annonser på normanbauer.com
Googles bruk av DART-informasjonskapselen gjør det mulig å vise annonser til nettstedets besøkende, basert på deres besøk på normanbauer.com og andre nettsteder. Brukere kan velge bort bruk av DART-informasjonskapselen ved å besøke Googles personvernregler for annonse og innholdsnettverk på følgende URL - https://www.google.com/policies/technologies/ads/

7. Informasjonskapsler
normanbauer.com bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon om besøkende preferanser, for å registrere brukerspesifikk informasjon på hvilke sider nettstedets besøkende får tilgang til eller besøke, og for å tilpasse eller tilpasse innholdet på websiden vår basert på besøkendes nettlesertype eller annen informasjon som besøkende sender via nettleseren deres.
Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det gjennom dine individuelle nettleseralternativer. Mer detaljert informasjon om informasjonskapselhåndtering med spesifikke nettlesere finner du på nettlesernes respektive nettsteder.

8. Juridisk gyldighet av denne ansvarsfraskrivelsen
Denne ansvarsfraskrivelsen er å betrakte som en del av internettpublikasjonen du ble henvist til fra. Hvis seksjoner eller individuelle vilkår i denne uttalelsen ikke er lovlige eller riktige, forblir innholdet eller gyldigheten av de andre delene ikke påvirket av dette faktum.

Se også siden Datenschutz for mer informasjon.