Vi presenterer skriverkalibrering

Skriverkalibrering er en helt ny funksjon introdusert i Tape Label Studio 2019.07. Det er den enkleste måten å vite om etikettene dine kan skrives ut riktig, eller om noen deler blir savnet.
Før skriverkalibrering måtte du spille prøve og feile, og kaste bort papir, toner og tiden din. Etter å ha endret sidelayout eller forskyvning i malen, måtte du skrive ut en side og sjekke om skriveren gjorde jobben sin. Noen ganger tok dette spillet flere runder ...

Nå har du fått skriverkalibrering og sløsing med papir er ikke lenger. Du starter i hovedmenyen hvor du kan finne den nye funksjonen. Først skriver du ut kalibreringssiden ved å bruke skriveren du vil bruke til fremtidige etiketter. Forsikre deg om at du bruker alle innstillingene du bruker til etikettene, for eksempel papirstørrelse og skuff.

Tape Label Studio ber deretter om noen verdier som leses fra kalibreringssiden - burde ikke være veldig vanskelig.

Etter å ha kalibrert skriveren, kan du slå funksjonen av og på i automatiske og avanserte modus, så vel som i malereditoren. En rød ramme viser forskyvningene på skriveren din, noe som gjør å skrive ut strekkodetiketter og lage maler enklere enn noen gang før.